T.C. MAMAK MÜFTÜLÜĞÜ

•

İlçe Müftülüğümüz ile Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü arasında ortaklaşa gerçekleştirilen faaliyet kapsamında İlçemizdeki Şehit Aileleri Ziyaret edildi.
İl Müftülüğü bünyesinde açılan Alo Fetva Hattının Mamak Müftülüğü bağlantısı hizmete girdi.
Rol modellerimiz projesinin açılış programı, Sayın Müftümüz Muharrem Genç ve Şube Müdürümüz Abdulkadir Özkaya’nın katılımıyla Türközü Ünlü Camiinde icra edildi.
17.02.2015 tarihinde Sayın Müftümüz Muharrem GENÇ başkanlığında, Aile ve Dini Rehberlik Büromuz tarafından hazırlanan “ROL MODELLERİMİZ” Projesinin koordinasyon toplantısı yapıldı. Projede görev alacak personele bilgilendirme yapılan toplantıda, icra edilecek programların organizasyonu yapıldı.
Müftülüğümüze bağlı Abidinpaşa Ortatepe Camii Kur’an Kursu Bünyesinde Açılan 04-06 Yaş Gurubu Öğrencilerimiz Kur’an Okumaya Geçtiler.
Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettiş Nurullah FİDAN, Sayın Müftümüz Muharrem GENÇ’i makamında ziyaret etti. Müftülük Hizmet Binamızı gezen Sayın FİDAN, yeniden imar edilen Mamak İlçesine çok yakışan modern bir hizmet binası inşaa edildiği için, başta Müftümüz Muharrem GENÇ olmak üzere yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.
 2  ...

Muharrem GENÇ