T.C. MAMAK MÜFTÜLÜĞÜ

•

31.03.2015 tarihinde Mamak Müftülüğümüz “Tecrübe Paylaşımı” konulu konferans düzenledi.
Müftülüğümüze bağlı Abidinpaşa Ortatepe 4-6 Yaş Grubu öğrencileri kumbaralarındaki biriktirmiş oldukları harçlıklarını Iraklı ve Suriye mülteci kardeşlerimizle paylaştılar.
Mamak Kaymakamlığı nezdinde Mamak İlçe Müftülüğü, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mamak Belediyesi koordinasyonuyla Çanakkale Zaferinin 100 yılı törenlerle kutlandı.
Mamak Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Büromuz tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle 10.03 2015 Salı günü Müftülüğümüz Konferans Salonunda “rol modellerimiz” konulu bir panel gerçekleştirildi.
İlçe Müftülüğümüz ile Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü arasında ortaklaşa gerçekleştirilen faaliyet kapsamında İlçemizdeki Şehit Aileleri Ziyaret edildi.
İl Müftülüğü bünyesinde açılan Alo Fetva Hattının Mamak Müftülüğü bağlantısı hizmete girdi.
 2  ...

Muharrem GENÇ