•

Mamak Müftülüğe faaliyet alanında Saimekadın Merkez’de inşaatı devam eden Saimekadın Camii ve Müftülük Hizmet Binası inşaatı %75 oranında tamamlandı.
Ankara Müftüsü Prof.Dr. Mefail Hızlı Mamak Müftülüğü personeline “Gönlümün Terennümleri” ismini koyduğu konferans ile hitap etti.
İlçemiz Müftülüğüne bağlı Abidinpaşa Ortatepe Camii Kur’an Kursu’nda Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Okul Öncesi Din Eğitimi Projesi, protokol ve davetlilerin katılımları ile hayata geçirildi.
Bir süredir inşaatı hızla devam eden, ilçemizin yüz akı Saime Kadın Merkez Camii minarelerine, İlçe Müftüsü Muharrem Genç’in de nezaretinde külahları giydirildi.
Ankara İl Müftülüğüne yeni atanan Prof.Dr. Mefail Hızlı, Mamak Müftülüğünü ziyaret etti.
Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan sorumlu Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Mamak Müftüsü Muharrem Genç ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü Makamında kabul etti.

Muharrem GENÇ
Mamak Müftüsü