T.C. MAMAK MÜFTÜLÜĞÜ

•

Mamak Kaymakamlığı nezdinde Mamak İlçe Müftülüğü, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mamak Belediyesi koordinasyonuyla Çanakkale Zaferinin 100 yılı törenlerle kutlandı.
Mamak Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Büromuz tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle 10.03 2015 Salı günü Müftülüğümüz Konferans Salonunda “rol modellerimiz” konulu bir panel gerçekleştirildi.
İlçe Müftülüğümüz ile Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü arasında ortaklaşa gerçekleştirilen faaliyet kapsamında İlçemizdeki Şehit Aileleri Ziyaret edildi.
İl Müftülüğü bünyesinde açılan Alo Fetva Hattının Mamak Müftülüğü bağlantısı hizmete girdi.
Rol modellerimiz projesinin açılış programı, Sayın Müftümüz Muharrem Genç ve Şube Müdürümüz Abdulkadir Özkaya’nın katılımıyla Türközü Ünlü Camiinde icra edildi.
17.02.2015 tarihinde Sayın Müftümüz Muharrem GENÇ başkanlığında, Aile ve Dini Rehberlik Büromuz tarafından hazırlanan “ROL MODELLERİMİZ” Projesinin koordinasyon toplantısı yapıldı. Projede görev alacak personele bilgilendirme yapılan toplantıda, icra edilecek programların organizasyonu yapıldı.
 2  ...

Muharrem GENÇ