•

3.12.2014 Çarşamba Günü Hizmet İçi Eğitim Kursunun Sona Ermesi Nedeniyle Osman Ekrem Kuzan Erkek Kur’an Kursunda Sınav Yapıldı.
Mamak Müftümüz Sayın Muharrem Genç’in başkanlığında düzenlenen toplantı, samimi bir atmosferde gerçekleşti. Toplantıya katılan personelimiz, yaşadıkları bireysel ve toplumsal sıkıntılarını dile getirirken hayattan beklentilerini de paylaştılar.
27 Kasım 2014 Perşembe günü, Mamak Müftümüz Sayın Muharrem GENÇ, hayatını din hizmetine adamış büyüklerimizin katıldığı bir yemek tertip etti.
Mamak Müftüsü Muharrem Genç ve beraberindeki heyet ile Mamak Belediye Başkanı olarak seçilen Mesut Akgül’ü Makamında ziyaret ederek tebrik etti.
Mamak Müftülüğü’ne bağlı Kur’an Kursu Öğrencileri arasında Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması düzenlendi.
Mamak Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, Mamak Müftüsü Muharrem Genç, Şube Müdürü Abdülkadir Özkaya ile Cami ve Kur’an Kursu Personeli’nin katılım sağladığı programda, Müftülük Başvaizi Abdullah Okuroğlu Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı sürecini anlatıldı.

Muharrem GENÇ
Mamak Müftüsü