T.C. MAMAK MÜFTÜLÜĞÜ

•

17.02.2015 tarihinde Sayın Müftümüz Muharrem GENÇ başkanlığında, Aile ve Dini Rehberlik Büromuz tarafından hazırlanan “ROL MODELLERİMİZ” Projesinin koordinasyon toplantısı yapıldı. Projede görev alacak personele bilgilendirme yapılan toplantıda, icra edilecek programların organizasyonu yapıldı.
Müftülüğümüze bağlı Abidinpaşa Ortatepe Camii Kur’an Kursu Bünyesinde Açılan 04-06 Yaş Gurubu Öğrencilerimiz Kur’an Okumaya Geçtiler.
Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettiş Nurullah FİDAN, Sayın Müftümüz Muharrem GENÇ’i makamında ziyaret etti. Müftülük Hizmet Binamızı gezen Sayın FİDAN, yeniden imar edilen Mamak İlçesine çok yakışan modern bir hizmet binası inşaa edildiği için, başta Müftümüz Muharrem GENÇ olmak üzere yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Yeni Kurulan Diyanet Hak-Sen Genel Başkanı Ahmet ERDEM, Genel Başkan Yardımcıları Abdullah BALLI, Özcan İNCE, Faruk KAYA, Neriman VARIŞLI ve Mustafa ÖZKAYA İlçe Müftümüz Sayın Muharrem GENÇ’ i makamında ziyaret ettiler.
Peygamber Efendimizin Yeryüzüne Teşriflerinin Yıldönümünde, Mamak Müftülüğü Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu Olarak İlçemizin Merkezi Camilerinde Ve Atatürk Kız Öğrenci Yurdunda Hanımlara Yönelik Mevlid Kandili Programları Gerçekleştirildi
02 Ocak 2015 Cuma akşamı Mamak Müftülüğümüze bağlı camiilerde, Mevlid Kandili coşkuyla idrak edildi.
 2  ...

Muharrem GENÇ