•

27 Kasım 2014 Perşembe günü, Mamak Müftümüz Sayın Muharrem GENÇ, hayatını din hizmetine adamış büyüklerimizin katıldığı bir yemek tertip etti.
Mamak Müftüsü Muharrem Genç ve beraberindeki heyet ile Mamak Belediye Başkanı olarak seçilen Mesut Akgül’ü Makamında ziyaret ederek tebrik etti.
Mamak Müftülüğü’ne bağlı Kur’an Kursu Öğrencileri arasında Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması düzenlendi.
Mamak Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, Mamak Müftüsü Muharrem Genç, Şube Müdürü Abdülkadir Özkaya ile Cami ve Kur’an Kursu Personeli’nin katılım sağladığı programda, Müftülük Başvaizi Abdullah Okuroğlu Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı sürecini anlatıldı.
Diyanet İşleri Başkanlığınca rutin denetimler çerçevesinde Mamak Müftülüğümüz denetim geçirdi.
Van İli’mize istisnai hizmet veren alim ve gönül insanı Ninetullah Arvas Müftülüğümüze “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Muharrem GENÇ
Mamak Müftüsü