• Favorilere Ekle
  • Site Haritası

T.C. MAMAK MÜFTÜLÜĞÜ

•

15.10.2015 Perşembe günü Mamak Müftülüğü tarafından Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Kongre Merkezinde Camiler Haftası münasebetiyle “Cami ve Namazla Arınma” temalı program düzenlendi.
Mamak Müftülüğünce 14.07.2015 tarihinde öğrencilere yönelik iftar programı düzenlendi.
26 Mayıs 2015 tarihinde Ekin Mahallesi Erkam Camii Yatılı Hafızlık Kur’an Kursumuz “yılsonu program” düzenledi.
26 Mayıs 2015 Salı günü Müftülüğümüz tarafından da Erkam Yatılı Hafızlık Kız Kur’ an Kursu yararına Kermes düzenledi.
11 Mayıs 2015 Pazartesi günü Müftülüğümüzde Kur'an Kursları Denetleme Usulleri ve Soruşturma ile ilgili dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında seminer yapıldı.
MAMAK MÜFTÜLÜĞÜ ADRB OLARAK HAZIRLADIĞIMIZ “ROL MODELLERİMİZ PROJESİ KAPSAMINDA NİSAN AYI PROGRAMLARIMIZI, DÖRT MERKEZİ CAMİMİZDE GERÇEKLEŞTİRDİK.
 2  ...

Muharrem GENÇ